Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мчали на виклик і на червоне: у Рівному в ДТП потрапив екіпаж поліції

Начальник поліції Рівненщини видав наказ про проведення службового розслідування.

Фото Національної поліції Рівненщини.

Мчали на виклик і на червоне: у Рівному в ДТП потрапив екіпаж поліції

Екіпаж сектору реагування їхав у село Олександрія на повідомлення про вчинення тяжкого злочину – там дружина завдала ножового поранення чоловікові

У Рівному в ДТП потрапив екіпаж поліції, який їхав на виклик про різанину у районі. У пресслужбі поліції повідомили, що авто рухалось на червоне світло, але із увімкненими проблисковими маячками, а водій легковика не надав йому переваги в русі, інформує Суспільне Рівне.

Реклама Google

Інцидент трапився у вечір вівторка, 18 травня, на перетині вулиць Гагаріна та Князя Романа. Близько восьмої вечора екіпаж сектору реагування їхав у село Олександрія на повідомлення про вчинення тяжкого злочину – там дружина завдала ножового поранення чоловікові.

 

 

Наразі встановлено, що 52-річний рівнянин не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із службовим автомобілем, який рухався на заборонений сигнал світлофору із завчасно увімкненими синьо-червоними проблисковими маячками.

«Попередньо, водій Hyundai Getz не надав переваги в русі поліцейському автомобілю Renault Dokker, який із увімкненими проблисковими маячками їхав на виклик. Наразі встановлено, що 52-річний рівнянин не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із службовим автомобілем, який рухався на заборонений сигнал світлофору із завчасно увімкненими синьо-червоними проблисковими маячками», – повідомила речниця поліції області Марія Юстицька.

У цій ДТП травмувався 52-річний водій легковика, його госпіталізували із травмою грудної клітки.

За кермом поліцейського авто був 31-річний сержант поліції. Речниця уточнила, що начальник поліції Рівненщини видав наказ про проведення службового розслідування, яке проведе інспекція з особового складу.

Читайте також: Житель Волині попався на незаконному виготовленні довідок про негативні ПЛР-тести

Крім того, за фактом порушення ПДР, що спричинило людині травми середньої тяжкості, відкрили кримінальне провадження.

Telegram Channel