Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Під Луцький зоопарк підкинули цуценят. Просять впізнати собачу зозулю

Камери все зафіксували.

Фото з фейсбуку.

Під Луцький зоопарк підкинули цуценят. Просять впізнати собачу зозулю

День у зоопарку розпочався з неброї звістки

19 травня вранці під ворота Луцького зоопарку підкинули цуценят. Малят лишили перед будиночком каси у картонній коробці.

Про це повідомили на сторінці зоопарку у фейсбуці. 

Працівники комунального підприємства просять лучан уважно переглянути ролик, аби впізнати того, хто залишив цуценят біля звіринця.

Хоч зловмисника і помітив охоронець, але наздогнати не встиг. А далеко відлучатися від воріт і території КП він просто не має права. Однак є відео з камер спостереження. Працівники комунального підприємства просять лучан уважно переглянути ролик, аби впізнати того, хто залишив цуценят біля звіринця.

«Такі дії мають отримати належну правову оцінку та відповідне покарання для особи, яка їх вчинила І, з огляду на все написане вище, вкотре застерігаємо і наголошуємо: тварини – не іграшки, не предмети з терміном придатності. Вони – живі істоти, доволі часто – значно беззахисніші, ніж можна навіть подумати. Їхнє життя і здоров’я – у руках тих, хто назвався господарем. Тому не зраджуйте їх! Лише даруючи піклування та любов усім, хто її потребує, ми можемо бути щасливими. Якщо ж ви чините інакше – то не дивуйтеся бідам! Бо карма таки існує», – йдеться в дописі.

Реклама Google

Читати також:  У Луцьку в ставку плавала машина (Фотофакт)

Джерело: Фейсбук
Telegram Channel