Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Працівники отруїлись випарами і впали в колодязь: поліція відкрила кримінал

Тривають слідчі дії.

Фото ДСНС.

Працівники отруїлись випарами і впали в колодязь: поліція відкрила кримінал

Досудове слідство, під час якого будуть встановлені всі причини та обставини події, триває

Повідомлення про травмування співробітників одного із місцевих комунальних підприємств надійшло до поліції від медиків вчора, 18 травня. 

У середині дренажного колодязя робітники перебували без захисних масок, внаслідок чого втратили свідомість та впали на дно колодязя.

Попередньо встановлено, що під час проведення робіт в середині дренажного колодязя робітники перебували без захисних масок, внаслідок чого втратили свідомість та впали на дно колодязя. Чоловіки отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

За цим фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки) ККУ.

Також в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України, перевіряється, чи належно виконували свої обов’язки щодо контролю за дотриманням працівниками підприємства правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою службові особи. 

Читайте також: У медичному закладі працівники побили хвору дитину.

 

 

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel