Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Бандити втиралися у довір’я до стареньких і продавали їхні квартири

Щоб без проблем показати квартири потенційним покупцям, зловмисники насильно вивозили власників за межі міста. 

Фото magnolia-tv.com.

Бандити втиралися у довір’я до стареньких і продавали їхні квартири

Злочинна група діяла на території Харківської області з 2018 року

Слідчими встановлено, що злочинна група діяла на території Харківської області з 2018 року. До складу групи входили 43-річний безробітний, 69-річний пенсіонер, який працює сторожем у дитячому садку, і  40-річна безробітна жінка, інформує magnolia-tv.com.

Зловмисники підшукували самотніх пенсіонерів із нерухомістю у Харкові. Під виглядом працівника соціальної служба жінка втиралася у довіру літніх людей, обманом отримувала зразки їх підпису та почерку, а також документи на квартиру. Потім учасники групи підробляли довіреності від імені власників на право розпорядження нерухомістю, і продавали її.

Під виглядом працівника соціальної служба жінка втиралася у довіру літніх людей, обманом отримувала зразки їх підпису та почерку, а також документи на квартиру. Потім учасники групи підробляли довіреності від імені власників на право розпорядження нерухомістю, і продавали її.

Щоб без проблем показати квартири потенційним покупцям, зловмисники насильно вивозили власників за межі міста.  У ході обшуків за місцями мешкання учасників групи вилучено підроблені довіреності, правовстановлюючі документи на квартири, списки самотніх пенсіонерів та інші докази протиправної діяльності.

Наразі всім учасникам злочинної групи повідомлено про підозру.  Вирішують питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Telegram Channel