Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Зеленський на запитання про санкції проти Коломойського не відповів

«Я не знав що це, дійсно, дуже важливо для України, коли у нас ковід і війна, розказати де саме, в якій квартирі я святкував день народження».

Фото УН.

Зеленський на запитання про санкції проти Коломойського не відповів

Володимир Зеленський не відповів під час підсумкової прес-конференції на запитання журналіста агенції «Рейтерс» Сергія Каразія, чи введуть санкції проти олігархів Коломойського та Фірташа

«Ще про боротьбу з олігархами. РНБО вводить санкції. Чи побачимо ми санкції проти панів Коломойського та Фірташа. Якщо так, то коли, а якщо ні – то чому?», – запитав журналіст.

«Ви побачите ще багато всього», – віджартувався Зеленський. «Дивіться нас щоп’ятниці», – сказав Зеленський.
На запитання журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача зокрема із соратником Коломойського Тимуром Міндічем, Зеленський підтвердив, що святкував день народження у квартирі Міндіча.

29 січня Зеленський святкував день народження у будинку на Грушевського, 9а в Києві, де він має квартиру, сам захід відбувся в квартирі, яка належить співвласнику студії «Квартал-95», близькому товаришу і бізнес-партнеру Ігоря Коломойського Тимуру Миндичу.

«За два роки вашого президентства нам вдалося зафіксувати як ваш перший помічник Шефір на заправці пересідає у Майбах Ахматова і прямує до нього додому вночі. Нам вдалося зафіксувати, як керівник СБУ Баканов йде вітати і святкувати ювілей Григорія Суркіса соратника Медведчука. Нам вдалося зафіксувати, як олігарх Пінчук непублічно відвідує вас і ваш офіс. Нам вдалося зафіксувати, як ваш помічник Шефір не службовому авто у позаробочий час відвідує офіс Ігоря Коломойського і як ви особисто декілька місяців тому святкували свій день народження у квартирі одного з найближчих соратників Коломойського Тимура Миндича. За ці два роки президент Зеленський все ж таки став ворогом олігархічної системи чи президент Зеленський за ці два роки став частиною олігархічної системи?», – запитав Михайло Ткач.

«Я не знав що це, дійсно, дуже важливо для України, коли у нас ковід і війна, розказати де саме, в якій квартирі я святкував день народження. Я святкував день народження в своїй квартирі, яка знаходиться за адресою Грушевського 9-а. Квартира пана Миндича є в цьому ж домі. Пан Миндич є комерційним директором студії «Квартал-95» і був ним до мого президентства. Пан Миндич має прекрасні робочі, теплі стосунки з акторами і авторами студії «Квартал-95». Студія – квартал 95 разом з паном Миндичем знаючи, що я буду вдома у своїй квартирі в свій день народження зробили мені сюрприз і покликали мене в це квартиру. Я піднявся на декілька поверхів і зайшов. Це був крутий сюрприз. У них був, вибачте за таке слово, такий прикол. Нас було десь біля 30 людей. Весь колектив, зі своїми дружинами. Ось що відбувалося. Я не маю навіть розуміння, в чому тут є великий державницький секрет?», – сказав Зеленський.

Як відомо, 29 січня Зеленський святкував день народження у будинку на Грушевського, 9а в Києві, де він має квартиру, сам захід відбувся в квартирі, яка належить співвласнику студії «Квартал-95», близькому товаришу і бізнес-партнеру Ігоря Коломойського Тимуру Миндичу.

Читайте також у нас: Минулої доби 196 волинян захворіли на COVID-19, 10 – померли​.

За підрахунками журналістів, на святкуванні перебувало близько 30 гостей, і ніхто з них не був у захисній масці ані у квартирі, ані на виході з будинку, навіть сідаючи в таксі.

Серед гостей Зеленського був перший помічник президента Сергій Шефір, керівник ОПУ Андрій Єрмак, його заступник Кирило Тимошенко. Також на святі були присутні учасники «Кварталу-95» Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Олена Кравець, Міка Фаталов, Валерій Жидков, Степан Казанін, Артем Гагарін, режисер серіалу «Слуга народу» Олексій Кирющенко. Святкування президентського дня народження тривало близько восьми годин.

Миндич є також співвласником компанії Green Family Ltd, заснованої Зеленським та його партнерами у 2012 році.

 

Джерело: Прямий.
Telegram Channel