Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Побачив, що зателефонувала іншому: чоловік забив цеглиною до смерті жінку на очах у їхнього 13-річного сина

Немає слів...

Фото Pietro Izzo via Flickr

Побачив, що зателефонувала іншому: чоловік забив цеглиною до смерті жінку на очах у їхнього 13-річного сина

Перед цим подружжя разом вживало алкоголь

За клопотанням Дружківського відділу Краматорської окружної прокуратури суд обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 45-річному чоловіку, якого підозрюють у вбивстві дружини на очах у неповнолітнього сина.

Як повідомляє Донецька обласна прокуратура у Facebook, йому інкримінують ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), інформує УНІАН.

Сховавшись від чоловіка на подвір’ї, жінка намагалась поспілкуватися телефоном зі своїм знайомим. Чоловік побачив це та через ревнощі завдав їй численних ударів руками і ногами по усьому тілу, після чого кілька разів вдарив цеглиною по голові.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що вчора, 20 травня, близько 22:00, після сумісного вживання спиртних напоїв між подружжям, що мешкає у Дружківці і має трьох дітей, двоє з яких – неповнолітні, сталася сварка. Сховавшись від чоловіка на подвір’ї, жінка намагалась поспілкуватися телефоном зі своїм знайомим. Чоловік побачив це та через ревнощі завдав їй численних ударів руками і ногами по усьому тілу, після чого кілька разів вдарив цеглиною по голові», - йдеться у повідомленні.

Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень 34-річна потерпіла померла на місці. Свідком вказаної події став 13-річний син подружжя, який зателефонував до поліції та повідомив про обставини злочину.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Під час приватних уроків подружня пара вчиняла сексуальне насильство над меленькими дітьми (Фото, відео).

Telegram Channel