Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Обвал мосту між Львовом та Луцьком: яка там нині ситуація (Фото)

Ситуація на мосту через Західний Буг між Львовом та Луцьком сьогодні.

Фото – Укравтодор.

Обвал мосту між Львовом та Луцьком: яка там нині ситуація (Фото)

На мосту через Західний Буг дорожники готуються монтувати тимчасову переправу

У Львівській області на автомобільній дорозі Н-17 поблизу села Гайок мостобудівники вже зробили земляний насип та влаштували під'їзди до тимчасового мосту. Наступним етапом буде зведення тимчасової переправи зі збірних металевих конструкцій. Планують стартувати вже на наступному тижні.

Про це інформує Укравтодор.

Нагадаємо, 3 травня обвалилася секція аварійного 61-річного мосту на маршруті Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Штучна споруда була побудована у 1961 році і відтоді жодного разу капітально не ремонтувалася.

Через руйнування старого мосту через Західний Буг рух транспорту організовано в об'їзд. Пішоходи можуть скористатися переходом.

Торік міст через Західний Буг було включено до списку Національної програми відновлення мостів – реконструкція переходу була запланована на цей рік. Роботи планують розпочати у найближчі місяці.

Проєкт реконструкції мосту було представлено техраді Укравтодору та секції 5 ДерждорНДІ. Учора стартувала експертиза. Після позитивного висновку буде оперативно визначено підрядника й у максимально короткі терміни розпочнуться будівельні роботи.

Торік трапилася аналогічна ситуація і з мостом через річку Чортомлик у Дніпропетровській області. Після обвалу оперативно було влаштовано понтонну переправу. За 7 місяців міст було повністю відновлено. Аналогічно буде реконструйовано переправу через Західний Буг: оперативно та якісно.

Читати також: Жителі 5 сіл біля кордону з Євросоюзом лишилися без маршрутки через корупцію

 

 

 

 

 

Джерело: Укравтодор.
Telegram Channel