Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Італії знайшли мертвою 29-річну українку, яку розшукували понад пів року: подробиці трагедії

Тривають слідчі дії.

Фото ТСН.

В Італії знайшли мертвою 29-річну українку, яку розшукували понад пів року: подробиці трагедії

У вбивстві дівчини підозрюють татуювальника

У Італії поблизу міста Кастельфранко ді Сотто, що у провінції Піза, у котеджі знайшли мертвою 29-річну українку Христину Новак. Жінка зникла ще 9 листопада 2020 року. 

Про це повідомляє італійське видання ilmessaggero.it, передає ТСН.

Тіло українки виявили 21 травня. Італійська поліція встановила, що саме на цьому місці мобільний телефон дівчини припинив передавати сигнали. Христина Новак мешкала недалеко від місця, де знайшли її тіло. 

Дівчина припинила виходити на зв'язок після того, як за зберігання наркотиків і зброї затримали її 41-річного співмешканця.

Нагадаємо, на початку листопада минулого року у селищі Орієнтано поблизу Пізи зникла 29-річна українка Христина Новак родом з Одеси. Дівчина припинила виходити на зв'язок після того, як за зберігання наркотиків і зброї затримали її 41-річного співмешканця. Мати зниклої Христини повідомила, що востаннє контактувала з донькою після її повернення з комісаріату, де вона давала свідчення поліції. Проти самої українки жодних звинувачень не висували

23 березня, поліцією в містечку Кастельфранко ді Сотто, був заарештований сусід Христини та «партнер» у кримінальних справах її італійського співмешканця. Ним виявився 50-річний італійський татуювальник Франческо Лупіно, який досудовим слідством вважається підозрюваним у скоєнні вбивства українки.

Читайте також: Знайшли у калюжі крові: в Італії загинула українка.

Telegram Channel