Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Стане безпечніше: на в’їзді у Камінь-Каширський зробили тротуар

Тепер буде не так страшно «літаючих» машин.

Фото Газета Полісся.

Стане безпечніше: на в’їзді у Камінь-Каширський зробили тротуар

Підцир’я межує із Каменем-Каширським і дорогою через це село в райцентр в’їжджає транспорт з боку Ковеля

Зазвичай машини, попри поворот, не зменшують швидкості, наражуючи на небезпеку пішоходів, які через відсутність тротуару були змушені йти узбіччям або навіть виходити на проїжджу частину у негоду.

Реклама Google

Вирішити проблему в минулому році громада не змогла, бо гроші перекинули на боротьбу з коронавірусом. Однак вже цьогоріч на частині вулиці Ковельської з’явився тротуар, що неабияк порадувало селян.

Та не тільки бруківкою втішені жителі цього мікрорайону. Нещодавно тут реконструювали автобусну зупинку.

Як зазначає районна газета «Полісся», не тільки міська рада стримала слово вирішити цю проблему, але й підрядник спрацював оперативно. Підприємець Юрій Ратнюк виконав роботи до 6 травня, хоч угодою кінцевим терміном виконання робіт був передбачений серпень цього року. З місцевого бюджету на підрядні роботи виділили 225,6 тисячі гривень.
Та не тільки бруківкою втішені жителі цього мікрорайону. Нещодавно тут реконструювали автобусну зупинку. Місцеві завдячують представникам протестантських церков, які провели ремонт, місцевим підприємцям – за будматеріали і міськраді – за бруківку.

 

 Читайте також у нас: На Горохівщині горів колишній корівник​.

 Однак, не заперечують, проблеми ще залишилися. Люди сподіваються, що вдасться також облаштувати тротуар на відрізку дороги від залізничного переїзду до зупинки.

Telegram Channel