Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Розповіли деталі порятунку людей з колеса огляду у Луцьку (Відео)

Для того, щоб визволити ще 4-х людей в кабінці, що завмерла на висоті 32 метри, довелось крутити колесо примусово лебідкою.

Фото Управління ДСНС України у Волинській області.

Розповіли деталі порятунку людей з колеса огляду у Луцьку (Відео)

На висоті застрягло 12 людей, 6 з них - діти

Про це інформують волинські рятувальники.

Реклама Google

23 травня о 15:40 до служби 101 надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги людям в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, які залишилися в кабінках атракціону «Колесо огляду» на висоті через раптову зупинку атракціону.

 

 Колесо вийшло з ладу і в кабінках на різних висотах перебувало 12 людей: з них 6 дітей віком до 10 років.

За викликом до місця події прибули 3 одиниці техніки.

За викликом до місця події прибули 3 одиниці техніки: автодрабина, 2 аварійно-рятувальних автомобілі (середнього та важкого типу); особовий склад підрозділів 25-ї державної пожежно-рятувальної частини, аварійно-рятувальної частини та оперативно координаційного центру Головного управління ДСНС України у Волинській області в кількості 14 чоловік.

 

 За допомогою висувної драбини врятовано 4 людей (двох дорослих і двох дітей), за допомогою автодрабини врятовано також четверо людей (двох дорослих і двох дітей). Для того, щоб визволити ще 4-х людей в кабінці, що завмерла на висоті 32 метри, довелось крутити колесо примусово лебідкою, встановленою на важкому аварійно-рятувальному автомобілі.

Рятувальну операцію завершено о 17:11.

Причини зупинки атракціону з'ясовуються відповідними службами.

Читайте також у нас: «Люди вилітали на цвинтар, город, дорогу»: очевидці розповіли подробиці падіння кулі на Хмельниччині​.

 

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel