Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Для кіборга з Рівненщини, у  якого згорів дім, розробили проєкт нового житла

"Два поверхи, загальна площа 193 квадрати. Такий проєкт нового двоповерхового будинку для багатодітної сім'ї Свиридюків.

Для кіборга з Рівненщини, у якого згорів дім, розробили проєкт нового житла

Для багатодітного «кіборга» Віктора Свиридюка з Рівненщини, в якого у квітні згорів дім, розробили проєкт нового будинку. Частину матеріалів на житло вже закупили, допомагає і громада, в якій живе родина погорільців

Архітектори розробили проєкт нового будинку для «кіборга» з села Лінчин Березнівщини Віктора Свиридюка. 28 квітня його хата згоріла майже повністю, як він тоді повідомив – причиною стало пічне опалення, повідомляє ОДА.

«Два поверхи, загальна площа 193 квадрати. Такий проєкт нового двоповерхового будинку для багатодітної сім'ї Свиридюків розробили архітектори Березнівської громади», – цитує пресслужба ОДА директорку «Ветеранського простору» Ольгу Яковлєву.

«Два поверхи, загальна площа 193 квадрати. Такий проєкт нового двоповерхового будинку для багатодітної сім'ї Свиридюків розробили архітектори Березнівської громади.

У детальному проєкті – поверхові плани із нанесеними осями, основними розмірами приміщень і планувальними відмітками, експлікаціями приміщень з точними площами. Архітектори спроєктували фасади з необхідними відмітками й рівнями.

Проєкт дасть можливість визначити, скільки точно треба будматеріалів, засобів, й обсягу робіт на першому етапі, – повідомив голова ОДА Віталій Коваль. Уже закупили частину будівельних матеріалів, а Березнівська громада допомагає дерево- та пиломатеріалами.

Читайте також: Поки будинок «кіборга» горів, дітей рятували через вікно 

Telegram Channel