Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вперше за 25 років луцька Волинь та рівненський Верес зіграють офіційний матч на Авангарді

Тоді за лучан ще забивав Анатолій Тимощук.

Фото пресслужби НК Верес.

Вперше за 25 років луцька Волинь та рівненський Верес зіграють офіційний матч на Авангарді

Найближчого вівторка, 25 травня, на стадіоні Авангард у Луцьку після двадцятип'ятирічної паузи знову відбудеться вогняне Волинське дербі - місцева Волинь прийматиме рівненський Верес

Про це повідомляє пресслужба НК Верес.

У цьому сезоні вболівальники після тривалої перерви знову змогли побачити Волинське дербі. Верес вже частково взяв реванш у волинян на минулі поразки. У першому колі поточного чемпіонату червоно-чорні обіграли Волинь у Млинові - 2:0. 15 листопада 2020 року на стадіоні Колос забитими м'ячами відзначалися Ігор Солдат та Роман Мірошник. 

Матч Волинь - Верес відбудеться на стадіоні Авангард у Луцьку 25 травня і розпочнеться о 19:00.

Тепер же дербі вперше після двадцятип'ятирічної паузи пройде і на стадіоні волинян. Матч Волинь - Верес відбудеться на стадіоні Авангард у Луцьку 25 травня і розпочнеться о 19:00.

Зазначимо, що загалом Волинь та Верес в офіційних матчах зустрічалися 61 раз. І поки мінімальна перевага у цих зустрічах на боці волинян. Все може змінитися вже у найближчій грі!

Читайте також: Леоненко: Всіх у мішок - і з моста

Також зазначимо, що у Луцьку рівняни дотепер здобули лише 4 перемоги. А востаннє наша команда святкувала успіх у Волинському дербі 52 роки тому, коли 16 серпня 1969 року Горинь (Рівне) обіграла Торпедо (Луцьк) у гостях - 3:1.

Історія протистоянь Волинь - Верес:
61 матч: +25, =12, -24
Різниця м’ячів: 70-77

Історія протистоянь на полі Волині:
30 матчів: +19, =7, -4
Різниця м’ячів: 43-19

Telegram Channel