Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині дві школярки вкрали ноутбук з кабінету директора

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

На Волині дві школярки вкрали ноутбук з кабінету директора

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

У загальносвітній школі села Озеро, що на Ківерцівщині, дві школярки проникли через вікно у кабінет директора та вкрали ноутбук, вартість якого 10 тисяч гривень, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Батькам діти сказали, що техніку знайшли на місцевому смітнику.

Ноутбук правоохоронці знайшли вдома у школярок.

Дві сестри, учениці четвертого та восьмого класів школи, проникли у кабінет директора увечері, 21 травня, «у понеділок ноутбук хотіли повернути в школу», — розповів у коментарі Суспільному директор школи Іван Носко.

Реклама Google

Зникнення техніки у школі помітили вже в понеділок і зателефонували до правоохоронців. Зі слів директора, дівчата взяли ноутбук для того, щоб подивитися, бо вдома такого не мають. Так вони пояснили свій вчинок і правоохоронцям.

Ноутбук правоохоронці знайшли вдома у школярок. Батьки про походження техніки не здогадувалися. З дівчатами та батьками вже провели розмову дирекція школи та поліцейські.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових  розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням.

Читайте також: В центрі Луцька може з'явитися вулиця національних героїв.

Telegram Channel