Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковелі відремонтують найстаріший міст над залізницею

Наразі працюють фахівці, які будуть розробляти проєктно-кошторисну документацію з реконструкції шляхопроводу, що проходить над залізницею.

Фото: Ковельська міська рада.

У Ковелі відремонтують найстаріший міст над залізницею

У Ковелі планують реконструювати шляхопровід, що проходить над залізницею – з вулиці Незалежності на вулиці Ольжича

Наразі працюють фахівці, які будуть розробляти проєктно-кошторисну документацію з реконструкції шляхопроводу, що проходить над залізницею – з вулиці Незалежності на вулиці Ольжича, та визначають його технічний стан. Ці роботи є планові і кошти на них передбачені в міському бюджеті 2021 року, інформують на сайті Ковельської міської ради.

Зі спеціалістами співпрацює перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

«Ми розуміємо, що цей міст — найстаріший у місті і він давно потребує оновлення. Тому плануємо упродовж наступних двох років здійснити його реконструкцію. За попередніми розрахунками вона буде коштувати близько 100 мільйонів гривень. Такі кошти не зможемо виділити з міської казни, тому ведеться робота щодо співфінансування з державного бюджету», – каже Тарас Яковлев.

Наразі працюють фахівці, які будуть розробляти проєктно-кошторисну документацію з реконструкції шляхопроводу, що проходить над залізницею – з вулиці Незалежності на вулиці Ольжича, та визначають його технічний стан.

На останньому засіданні виконкому прийняли рішення про встановлення на шляхопроводі обмежувачів руху транспортних засобів, габаритна висота яких більша 2,5 м.

Реклама Google

Крім того, виконавець робіт – КП «Добробут» має встановити у відповідній кількості необхідні дорожні знаки згідно п. 8.21 Правил дорожнього руху.

За дорученням першого заступника голови Волинської обласної державної адміністрації у Ковелі створили комісію з обстеження технічного стану мостів та штучних споруд. На балансі КП «Добробут» перебувають 4 мости, які пролягають через річку Турію, а також шляхопровід з вулиці Незалежності на вулиці Ольжича через залізничні колії.

Читайте також: У Луцьку почистять міст за 160 тисяч гривень.

Telegram Channel