Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Києві хлопчаки допомогли затримати грабіжника-рецидивіста (Фото)

Оце так!

Фото Національної поліції.

У Києві хлопчаки допомогли затримати грабіжника-рецидивіста (Фото)

Юним героям подякували поліцейські

У Києві поліцейські відзначили школярів, які допомогли їм затримати грабіжника, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Підлітки стали свідками нападу на жінку та вчасно надали про це інформацію правоохоронцям, які оперативно затримали зловмисника. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до шести років позбавлення волі. 

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до шести років позбавлення волі. 

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля будинку на вулиці Вербицького невідомий пограбував жінку. Для документування події виїхали слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські. 

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський, на місці правоохоронці опитали потерпілу та свідків, серед яких виявилися підлітки. Вони надали детальний опис нападника, якого впізнали серед місцевих мешканців, та надали адресу його проживання.

«Ми з’ясували, що правопорушник підійшов до жінки та вирвав із рук сумку, в якій знаходились документи, мобільний телефон та гроші. Свідками цієї події стали місцеві хлопці, які надали нам детальний опис зловмисника, якого ми розшукали та затримали за місцем мешкання. Ним виявився 57-річний місцевий мешканець, неодноразово судимий за аналогічні злочини». 

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.  

За особисту ініціативу, сміливість та співпрацю з працівниками Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський подякував батькам хлопців та педагогічному колективу школи, де навчаються підлітки, за належне виховання і вручив їм подяки.

 

Реклама Google

Читайте також: У середмісті Києва дядько приймав ванну просто посеред вулиці.

Telegram Channel