Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Що буде замість шахт у Нововолинську?

Чи залишиться у символіці Нововолинська «почерк» вугільних підприємств.

Фото "Буга".

 Що буде замість шахт у Нововолинську?

У Нововолинську має бути створений власний брейнбук міста

Про це говорили на зустрічі з представниками дизайнерської агенції зі Львова «Bloom büro», які прибули на Волинь на запрошення керівництва міста. До розмови залучили також творчих людей Нововолинська, які можуть внести свої зауваження щодо розробки фірмового стилю Нововолинська.

За словами учасників дискусії, це має бути не лише унікальний логотип міста, а й цілий набір впізнаваних символів. Їх зможуть використовувати на вивісках, вказівниках, товарах тощо. Присутні переглянули презентацію брендбуків інших міст, говорили про важливість власної айдентики у формуванні неповності обличчя міста.

    Наймолодше місто Волині змушене шукати нове «амплуа», аби в новому світлі приваблювати інвестора, думати про розвиток ще однієї, прикордонної туристичної точки на мапі області.             

Досі, як відомо, на головних атрибутах Нововолинська були присутні елементи, які асоціювалися з видобутком вугілля. Адже завдяки цьому місто зародилося. Нижня частина хоругви, наприклад, символізує вугледобувну промисловість, а на червоному щиті герба розміщені суцвіття каштанів та чорні піраміди – десять нововолинських шахт.

 Цікаво, чи залишиться у символіці Нововолинська «почерк» вугільних підприємств. Адже не сьогодні – завтра зовсім припинять видобуток і реалізацію чорного золота. Наймолодше місто Волині змушене шукати нове «амплуа», аби в новому світлі приваблювати інвестора, думати про розвиток ще однієї, прикордонної туристичної точки на мапі області.

Алла Лісова

Читайте також: Один з гірників, які постраждали на Нововолинській шахті, втратив працездатність

Telegram Channel