Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Вселенський Патріарх Варфоломій сповнений рішучості прибути до України на святкування 30-річчя Незалежності

Оце так!

Фото 5.ua

Вселенський Патріарх Варфоломій сповнений рішучості прибути до України на святкування 30-річчя Незалежності

Можна не сумніватися, що Кремль всіляко цьому перешкоджатиме...

Єпископ Константинопольської православної церкви, митрополит Халкедонський Еммануїл висловив упевненість, що очікуваний візит Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну в серпні буде підготовлений та пройде якнайкраще. Про це він сказав під час зустрічі з керівником Офісу Президента України Андрієм Єрмаком, передає УНН із посиланням на Офіс президента.

Митрополит Еммануїл висловив упевненість, що очікуваний візит Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну в серпні буде підготовлений та пройде якнайкраще.

«Митрополит Еммануїл висловив упевненість, що очікуваний візит Вселенського Патріарха Варфоломія в Україну в серпні буде підготовлений та пройде якнайкраще», - йдеться у повідомленні.

Митрополит Еммануїл наголосив, що Константинопольська православна церква молиться за закінчення війни на Донбасі та мир в Україні, а також за завершення пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні та в усьому світі.

Торік у жовтні Президент України та перша леді зустрілися зі Вселенським патріархом Варфоломієм і запросили його до України.

Після цього Вселенський патріарх Варфоломій заявив, що планує відвідати Україну у дні святкування Дня Незалежності у 2021 році.

Читайте також: Фотомисливець вполював у Бескидах грізного звіра.

Telegram Channel