Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Дорога через Нововолинськ має стати комфортною?

Фото з відкритих джерел.

Дорога через Нововолинськ має стати комфортною?

Вже до кінця нинішнього року водіям буде зручніше їхати через Нововолинськ

Два роки тому зроблено капітальний ремонт цієї траси, однак до кінця не було завершено побудову придорожньої інфраструктури. Цього року планують облаштувати там тротуар і 22 освітлених пішохідних переходи, встановити світлофори тощо.

Через шахтарське місто проходить траса Ковель – Жовква, якою послуговуються автотранспортники  міжнародних перевезень. В літню пору сюдою пролягає шлях із частини західних  областей України на Світязь. Тому дуже важливо, в якому стані вона перебуває.

Через шахтарське місто проходить траса Ковель – Жовква, якою послуговуються автотранспортники  міжнародних перевезень.

Два роки тому зроблено капітальний ремонт цієї траси, однак до кінця не було завершено побудову придорожньої інфраструктури. Цього року планують облаштувати там тротуар і 22 освітлених пішохідних переходи, встановити світлофори тощо. Приємна звістка й для тих, хто рухається в об’їзд княжого міста Зимнівською вулицею. Там очікується поточний ремонт вже найближчим часом.

Також оголошено тендер, і в цьому році обіцяють завершити ремонт дороги від Нововолинська до села Павлівка через селище Іваничі. Торік її відремонтували лише до повороту на селище Благодатне.

Роксолана Вишневич.

Читайте також: На Волині розбиту дорогу між селами відремонтують за понад 77 мільйонів 

Telegram Channel