Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Волинянина, який виловив в період нересту з озера 226 рибин, покарають

Виловив із озера в період нересту 229 рибин цінних порід.

Фото пресслужби прокуратури Волині.

Волинянина, який виловив в період нересту з озера 226 рибин, покарають

За процесуального керівництва прокурорів Ковельської окружної прокуратури 43-річному приватному підприємцю, жителю села Дольськ Ковельського району, повідомлено про підозру у незаконному зайнятті рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду (ч. 1 ст. 249 КК України)

Уночі 14 травня 2021 року чоловік за допомогою заборонених знарядь лову (монониткових сіток) виловив із озера в рідному селі в період нересту 229 рибин цінних порід, заподіявши рибному господарству України збитків на понад 19 тисяч гривень.

Виявили протиправні дії волинянина працівники Волинського рибоохоронного патруля Управління Держагенства рибного господарства в області.

14 травня вночі чоловік за допомогою заборонених знарядь лову (монониткових сіток) виловив із озера в рідному селі в період нересту 229 рибин цінних порід, заподіявши рибному господарству України збитків на понад 19 тисяч гривень.

Незаконний улов та сітки у нього вилучили.

За незаконне зайняття рибним добувним промислом, що заподіяло істотну шкоду, санкцією ч. 1 ст. 249 КК України передбачено покарання у виді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років.

Читати також: Працювали через закладки: чотирьох волинян підозрюють у вчиненні наркозлочинів

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel