Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку злапали чоловіка, який вкрав в магазині кросівки (Фото)

Кросівки вартували 700 гривень.

Фото райуправління поліції.

У Луцьку злапали чоловіка, який вкрав в магазині кросівки (Фото)

Зловмисника спіймали завдяки камерам відеоспостереження

Днями по поліції надійшло повідомлення, від підприємця одного з магазинів міста зі зверненням про таємне викрадення чужого майна.Працівники Луцького районного управління поліції встанови особу причетну до крадіжки.

Як повідомив заявник: «Перебуваючи у магазині, чоловік віком близько 31-го року переконавшись, що ніхто з продавців магазину його не бачить таємно викрав кросівки вартість понад 700 гривень, порушник вийшовши з магазину попрямував у невідомому напрямку»

Перебуваючи у магазині, чоловік віком близько 31-го року переконавшись, що ніхто з продавців магазину його не бачить таємно викрав кросівки вартість понад 700 гривень, порушник вийшовши з магазину попрямував у невідомому напрямку

Дільничний офіцер поліції Луцького районного управління поліції, який працює на поліцейській станції № 1 провів низку розшукових заходів, зокрема відпрацював камери відеоспостереження по яких зловмисника вдалось встановити і затримати.

Реклама Google

На місце події одразу прибули працівники слідчо-оперативної групи, Луцького районного управління поліції, вилучили викрадені кросівки, провели огляд місця події, опитали порушника останній зізнався та розповів про обставини вчинення злочину.

Наразі поліцейські перевіряють причетність зловмисника до скоєння аналогічних злочинів на території району. За вказаними фактами розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

 

 

 

 

Джерело: Луцьке районне управління поліції
Telegram Channel