Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку погашатимуть конверти печаткою, присвяченою авіатору, який першим виконав «штопор»

Печатку виготовили київські колекціонери.

Фото Сергія Наумука.

У Луцьку погашатимуть конверти печаткою, присвяченою авіатору, який першим виконав «штопор»

Акція присвячена 130-й річниці від дня народження авіатора та художника Костянтина Арцеулова

У Луцьку відбудеться спецпогашення конвертів, присвячене 130-річчю від дня народження авіатора та художника Костянтина Арцеулова та 105-річчю з часу, коли він почав служити в авіації в Луцьку. Про це «Волині-новій» розповів луцький колекціонер Анатолій Сєрков.

Спеціально до цієї дати було випущено три конверти, присвячені Арцеулову. Це спільний проєкт Товариства колекціонерів «Юнона» (м.Березне Рівненської області) та Волинської асоціації колекціонерів «Паритет».

Спеціально до цієї дати було випущено три конверти, присвячені Арцеулову. Це спільний проєкт Товариства колекціонерів «Юнона» (м.Березне Рівненської області) та Волинської асоціації колекціонерів «Паритет». На зворотній сторні конвертів розміщено короткий життєпис відомого авіатора. З Луцьком його пов’язує те, що деякий час він служив у нашому місті. 

Реклама Google

12 квітня, у День космонавтики, у чотирьох містах проводили спецпогашення «арцеулівських» конвертів: у Києві, у Дніпрі, у Житомирі та у селищі Вороновиця Вінницької області, де є Вороновицький музей історії авіації та космонавтики.

Печатку розробили київські колекціонери. Спецпогашення відбудеться взавтра, 29 травня, у крамниці «Вінок волошковий» (на вул.Лесі Українки) з 11 до 12 години.


Конверти, погашені у чотирьох різних містах.
 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel