Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Броварах 7 годин рятували забетонованих їжаків (Фото)

Робота була непростою.

Фото Газета по-українськи.

У Броварах 7 годин рятували забетонованих їжаків (Фото)

Броварах Київської області рятувальники 7 год. діставали з-під будинку двох їжаків. Для порятунку тварин довелося демонтувати та заново ремонтувати вхід у під'їзд

Про це пише «Газета по-українськи» з посиланням на  Facebook -сторінку Kyiv Animal Rescue Group.

Дістали з підземелля виснажених і ослаблених їжаків.

За словами зоозахисників, їжаки, імовірно, заповзли у щілину ще восени торік і впали у сплячку. За цей час у дворі зробили ремонт, поклали плитку, забетонували усі діри.

 

 «Настала весна, і їжаки прокинулися. Але виходу назовні вже не було, все було забите бетоном, крім маленької вузької щілини, куди один з їжаків висунув ніс, щоб подихати повітрям. Їжаку пощастило. Повз проходили люди, які побачили це, і викликали рятувальників», - йдеться в повідомленні.

 

 

Після порятунку бордюрний камінь повернули на місце, а щілини заклали так, щоб більше ніхто не заліз.

 

 «За допомогою акумуляторного перфоратора і рятувального домкрата з конструкції було піднято бордюрний камінь і звільнений прохід в порожнину, достатній для того, щоб туди проникла людина. Опинившись всередині, двоє рятувальників розкопали пісок, яким підземна порожнина була забита майже доверху, ретельно обстежили весь простір і дістали з підземелля виснажених і ослаблених їжаків», - додали рятівники.

Життю їжаків нічого не загрожує, після реабілітації їх відпустять на свободу.

Читайте також у нас: У Луцьку собаче щастя вхопило за хвіст грізного собацюру Боя (Фото)​.

 

 

Telegram Channel