Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поблизу Луцька біля ресторану затримали чоловіка з наркотиками

Поліцейські посилено пильнують територію.

Фото нацгавардії.

Поблизу Луцька біля ресторану затримали чоловіка з наркотиками

Нацгвардійці спільно з поліцейськими та громадськими активістами продовжують стежити за дотриманням громадського порядку на території Княгининівської громади

27 травня близько 22:00 під час охорони громадського порядку у селі Брище поблизу ресторану «Гості» військовий наряд гвардійців затримав чоловіка з ймовірними наркотичними речовинами.

Про це інформують на сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України у місті Луцьку у фейсбуці.

Під час поверхневої перевірки у 18-річного громадянина було виявлено порошкоподібну речовину кристалічного походження фіолетового кольору, ззовні схожу на «солі».

Реклама Google

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції. Заборонені речовини вилучили та направили на дослідження.

Під час поверхневої перевірки у 18-річного громадянина було виявлено порошкоподібну речовину кристалічного походження фіолетового кольору

Нагадаємо, мешканці села Княгининок Луцької міської територіальної громади за декілька днів виявили близько ста випадків розповсюдження наркотичних речовин та залишення так званих «закладок». Завдяки оперативним діям правоохоронців територію почали в посиленому режимі патрулювати поліцейські та луцькі нацгвардіці. До заходів долучаються також місцеві активісти.

Читати також: За хабар судитимуть волинського посадовця

 

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel