Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В Аргентині теледурепа повідомила у прямому ефірі про передчасну смерть від коронавірусу «видатного драматурга Вільяма Шекспіра»

Сказитися можна!

Фото ua.depositphotos.com

В Аргентині теледурепа повідомила у прямому ефірі про передчасну смерть від коронавірусу «видатного драматурга Вільяма Шекспіра»

Насправді ж помер тезка великого Шекспіра

В Аргентині телеведуча Ноелія Новілло повідомила у випуску новин про смерть відомого англійського поета і драматурга Вільяма Шекспіра, який нібито пішов з життя через п'ять місяців після вакцинації проти COVID-19, інформує УНІАН.

«Надійшла звістка, яка вразила нас усіх, враховуючи велич цієї людини. Ми говоримо про Вільяма Шекспіра та його смерть. Розповімо, як і чому це сталося», - сказала ведуча.

Насправді ж жінка мала повідомити про смерть тезки драматурга - 81-річного Вільяма «Білла» Шекспіра. Він був першим чоловіком, вакцинованим проти COVID-19 вакциною Pfizer, а днями помер у лікарні в Англії від непов'язаної з вакцинацією причини. Тоді як письменник Шекспір пішов з життя у 1616 році.

Однак Новілло заявила, що помер «один з найважливіших англомовних письменників», якого вона особисто вважає майстром.

«Як ми всі знаємо, він один із найважливіших англомовних письменників - для мене майстер. Ось він. Він був першою людиною, яка зробила щеплення проти коронавірусу. Він помер в Англії у віці 81 року», - на повному серйозі говорила теледіва.

«Як ми всі знаємо, він один із найважливіших англомовних письменників - для мене майстер. Ось він. Він був першою людиною, яка зробила щеплення проти коронавірусу. Він помер в Англії у віці 81 року», - коментувала ведуча кадри вакцинації Білла Шекспіра.

Коли ж ролик поширився у соцмережах, жінка спробувала пояснити свою помилку.

«За останні кілька годин, я впевнена, ви вже бачили, сюжет став вірусним. Я взагалі-то знала, що кажу людям, як і завжди. Я невдало висловила свої думки, пропустила крапку, кому, кілька дужок. Я хотіла пояснити щось дуже незрозуміле, і, звичайно, люди це неправильно інтерпретували», - цитує ведучу The Guardian.

Реклама Google

Читайте також: Литва позбавила прокремлівського блогера Шарія статусу біженця.

Telegram Channel