Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вихованець «Шахтаря» продовжить кар'єру в Росії

Цей сезон футболіст провів в харківському Металісті 1925.

Фото пресслужби ФК Металіст 1925.

Вихованець «Шахтаря» продовжить кар'єру в Росії

Головний тренер СКА-Хабаровськ Сергій Юран підтвердив перехід у його команду ще одного українця – Віталія Кольцова з харківського Металіста 1925

«До нас приєднається Віталій Кольцов – вихованець академії Шахтаря, гравець Прем'єр-ліги. Виступав за Олександрію та Олімпік Донецьк.

Ми з ним вже переговорили, так що він приєднається точно.

Зараз знаходиться в Металісті 1925, команді, яка вирішувала завдання. Ми з ним вже переговорили, так що він приєднається точно», – цитує Юрана офіційний сайт СКА-Хабаровськ.

Нагадаємо, Кольцов – вихованець Шахтаря. У 2011-2013 роках виступав за молодіжний склад «гірників» в першості дублерів, а потім ще два сезони грав за Шахтар-3 у Другій лізі. Згодом захищав кольори Маріуполя, Олександрії та Олімпіка. У поточному сезоні провів за Металіст 1925 27 матчів, результативними діями не відзначався. Transfermarkt оцінює Кольцова у 300 тисяч євро, передає Футбол24.

Читайте також: Цітаішвілі змінив громадянство, бо так хотів дідусь (Фото)

До слова, СКА-Хабаровськ виступає у другому дивізіоні Росії. За підсумками сезону 2020/21 клуб посів у турнірній таблиці 11 сходинку, набравши 60 очок. За команду вже виступають двоє українців – Гліб Грачов і Денис Тарадуда.

Telegram Channel