Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Школяр загинув під час екскурсії до відомого водоспаду в Карпатах

Тривають слідчі дії.

Фото vidviday.ua.

Школяр загинув під час екскурсії до відомого водоспаду в Карпатах

Учень шостого класу львівської школи №82 загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка у національному природного парку «Сколівські Бескиди». За попередніми висновками, 12-річний хлопчик зірвався з висоти під час спроби зробити селфі і впав у воду.

Як стало відомо, сьогодні, 2 червня під час екскурсії до с. Кам’янка Стрийського району учень 6 класу підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму. Реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину.

Про цей трагічний випадок повідомляє ZAXID.NET.

Хлопчик впав у воду, але зачепився ногою за коріння дерева і, ймовірно, захлинувся.

За цим фактом буде проведено розслідування. Як стало відомо, група з 44 львівських школярів перебувала на шкільній екскурсії, у супроводі п'яти дорослих – трьох вчителів і двох батьків. За словами очевидців, один з хлопчиків зірвався з висоти під час спроби сфотографувати себе на тлі водоспаду.

За інформацією ДСНС, нещасний випадок стався близько 11:55, хлопчик впав у воду, але зачепився ногою за коріння дерева і, ймовірно, захлинувся. Остаточні причини смерті встановлять експерти. Зараз на місці трагедії працюють поліцейські та експерти.

Читайте також: У водоймі на Волині втопився хлопчик.

Telegram Channel