Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На сесії обласної ради сталася масова бійка (Відео)

Отакої!

Скріншот з відео.

На сесії обласної ради сталася масова бійка (Відео)

Наразі у сесійній залі – перерва

Бурхливо сьогодні розгортаються події на сесії Обласної ради.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Ключовим питанням на сьогоднішній сесії Обласної ради стали гроші. А такі питання частіше всього переростають у справжні протистояння.

Депутати й правда побились, а голови фракцій пішли на перерву аби домовитись до чогось.

На відео, буквально, бійка та штурханина, яка виникла під час обговорення питання про зарплати медиків та скорочення ставок.

Нагадаємо, на Рівненщині утворили департамент охорони здоров’я та цивільного захисту. Відповідне розпорядження ще у березні підписав очільник краю Віталій Коваль. Втім обласна бюджетна комісія відмовилась визнавати розпорядником коштів новий департамент.

«Депутати й правда побились, а голови фракцій пішли на перерву аби домовитись до чогось. Головний меседеж – людям треба зарплати виплатити. Обласні обранці наполягають на тому, щоб департамент розформували і знову утворили два управління – цивільного захисту населення та охорони здоров’я. Мовляв, тоді грошей дадуть. Але юристи зазначають що цей процес розформування може тривати 2-3 місяці. Представники станції переливання крові кажуть, що не отримали аванс, зарплату за травень і тепер є загроза не отримати кошти у червні. Така ж ситуація із МСЕКами», – повідомив журналіст Радіо Трек Влад Пєрязєв, який присутній на сесії.

Читайте також: Новий міністр охорони здоров’я на Рівненщині був відмінником, а в Києві — ​отримував двійки.

 

Telegram Channel