Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Зразкового студента знайшли повішеним на Рівненщині: подробиці

Тривають слідчі дії.

Фото rivnepost.rv.ua.

Зразкового студента знайшли повішеним на Рівненщині: подробиці

27 травня вранці рідні та поліція розпочали пошуки 20-річного Віктора Білана, який зник безвісти

Він пішов з дому та не повернувся. Близько 19.30 до поліції надійшло повідомлення від рівнянина, що у лісопосадці в селі Колоденка він виявив повішеним чоловіка, передає rivnepost.rv.ua.

Хлопець відмінно навчався на третьому курсі одного із вищих навчальних закладів Рівного, займався спортом і вів здоровий спосіб життя.

Слідчі на місці події з’ясували, що це і є Віктор. Його знайшли повішеним на мотузці із синтетичної тканини. Ознак насильницької смерті не виявили. Тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті. Попередня причина — самогубство.

В поліції також розповіли, що хлопець відмінно навчався на третьому курсі одного із вищих навчальних закладів Рівного, займався спортом і вів здоровий спосіб життя. Що спонукало його до такого вчинку — поки невідомо. Перед тим, як піти з дому, він залишив записку, в якій написав, що йому нецікаво жити. Зі слів рідних, напередодні мав депресивний стан та казав, що не хоче вчитися і працювати.

Нам вдалося з’ясувати, що Віктор Білан успішно навчався в Національному університеті водного господарства на природокористування. Тут свого часу працювали обоє його батьків, батько викладав. Сам Віктор був переможцем олімпіад з точних наук.

Досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (з відміткою самогубство) Кримінального кодексу триває. У рамках кримінального провадження слідчі Рівненського районного управління поліції встановлюють усі обставини.

Читайте також: На Рівненщині знайшли безвісти зниклого хлопчика, якого шукали з допомогою квадрокоптера.

Telegram Channel