Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
 У Луцьку затримали мотоцикліста-порушника, який мчався містом без прав (Відео)

Порушував ПДР, не виконував вимогу про зупинку та їхав без права керування.

Фото патрульної поліції Волині.

У Луцьку затримали мотоцикліста-порушника, який мчався містом без прав (Відео)

Порушував ПДР, не виконував вимогу про зупинку і їхав без права керування

2 червня близько 21-ї години, на вулиці Яровиця у Луцьку, патрульні виявили порушення ПДР керманичем мотоцикла. Останній не ввімкнув світловий покажчик повороту.

Патрульні подали сигнал про зупинку, однак керманич проігнорував вимогу та продовжив рух, намагаючись втекти. Під час переслідування, чоловік неодноразово порушував ПДР: виїжджав на зустрічну смугу, здійснював рух тротуаром, чим наражав себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Завдяки злагодженим та професійним діям, поліцейські затримали керманича мотоцикла Suzuki GSX 600 на вулиці Ветеранів. Інспектори з’ясували, що він не мав права керування та документів на транспортний засіб, а державний номерний знак не належав вказаному мотоциклу.

Здійснював рух тротуаром, чим наражав себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Також вартові порядку виявили, що в мотоциклі пошкоджені номери агрегатів. Для з’ясування всіх обставин, на місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

А на порушника патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) та ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Читайте також:  У Луцьку в дворі затримали 16-річного юнака з наркотиками (Фото)

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel