Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Фотограф з Луцька передав у музей «Очі волинської журналістики» (Відео)

Митець хоче зберегти історію для нащадків.

Фото volyn.com.ua.

Фотограф з Луцька передав у музей «Очі волинської журналістики» (Відео)

Добірку світлин працівників ЗМІ краю підготував заслужений журналіст України Валерій Мельник

На презентацію виставки у Волинському краєзнавчому музеї «Очі волинської журналістики. Ностальгія» прийшло чимало героїв світлин митця. Декого не було, а дехто вже більше ніколи не зможе побачити ці зображення. Втім, на стендах життя завмерло – на фото медійники захопленні своїми думками, більшість із них навіть не помітили, що їх знімають.

Автор робіт Валерій Мельник каже, що фіксував здебільшого розумні очі своїх колег. Він розповів, що цю добірку передасть у фонди Волинського краєзнавчого музею.

Реклама Google

Валерій Степанович – дуже хороша і світла людина. Мені здається, що всі його фотографії відображають його характер.

– Із роками люди йдуть, а хочеться, щоб ті, хто плідно працював у місцевій журналістиці, назавжди залишалися у волинському суспільстві.

Крім працівників ЗМІ на презентацію фотодобірки прийшли відомі волиняни, зокрема: депутат Верховної Ради України І скликання, почесний громадянин Волині та Луцька Андрій Бондарчук, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт, відомий історик та краєзнавець Геннадій Бондаренко, ексдиректор Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюк та нинішня очільниця закладу Оксана Важатко.

Нагадаємо, у Луцьку бажає познайомитися молода блакитноока блондинка (Фото).

– Він вміє спіймати такий момент, що відображає сутність тієї людини, яку сфотографував, – так про пана Мельника відгукнулася заслужений журналіст України Лариса Віліщук. Вона відзначила, що одна й та сама людина на різних світлинах митця еволюціонує, й ці зміни не можуть приховати навіть маски, які змушені були вдягати медійники під час карантину.

Героїня декількох світлин фотографа – Тетяна Полуектова. Вона вже декілька років працює в іншій сфері, втім, аби згадати своїх колег та друзів, на виставку все ж прийшла.

– Валерій Степанович – дуже хороша і світла людина. Мені здається, що всі його фотографії відображають його характер, – зазначила ексжурналістка.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel