Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чи забудують парк імені 900-річчя міста Луцька

Забудують лише вулицю вздовж парку, а не сам парк.

Фото Перший.

Чи забудують парк імені 900-річчя міста Луцька

У міській раді дали роз’яснення

В інформації, зокрема, йдеться:

 «У соціальній мережі «Фейсбук» поширюється інформація щодо забудови парку імені 900-річчя міста Луцька. Будівництво ведеться лише вздовж вулиці Космонавтів. А ця територія не належить і не належала території парку, а лише межує з ним.

Реклама Google

З початком російської агресії проти України, у 2014 році, Луцька міська рада надала ці вільні земельні ділянки родинам загиблих військовослужбовців. Таким чином, у період з 2014 до 2016 років їх отримали родини Героїв Володимира Прокопчука, Сергія Шкредя, Романа Луцюка, Юрія Чучаліна, Віктора Мельничука. Також земельну ділянку тут отримав син учасника Революції Гідності, інваліда війни І групи Артема Запотоцького.

Земельні ділянки були сформовані таким чином, аби для мешканців прилеглих вулиць був безперешкодний прохід на територію парку.

Земельні ділянки були сформовані таким чином, аби для мешканців прилеглих вулиць був безперешкодний прохід на територію парку».

Читайте також у нас: Депутати від Волині Рубльов та Стернійчук зробили «постріл» в українську мову, – ​На щастя, не влучили​.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel