Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сьогодні поховають школяра, який загинув на екскурсії до водоспаду (Відео)

Світла пам'ять!

Фото з фейсбук-сторінки Юліанни Прадед.

Сьогодні поховають школяра, який загинув на екскурсії до водоспаду (Відео)

Керівництво заповідника вважає, що винні у трагедії – учень та ті, хто його супроводжував

У Львові поховають 12-річного Артема, який загинув під час шкільної екскурсії на водоспаді Кам’янка. За фактом загибелі дитини поліція відкрила кримінальне провадження.

«Сьогодні проводжаємо.. Дуже усіх прошу помоліться за мого синочка. І хто його знав не забувайте.. згадуйте .. щоб він ще довго жив у наших серцях», - написала мама загиблого хлопчика у соцмережі.

Якимось чином цей хлопець опинився у небезпечній зоні, як саме – я не можу вам сказати.

Як йдеться в сюжеті ТСН, попри трагедію доступ до водоспаду не закрили. Там напередодні було кілька шкільних екскурсій. Комісія з питань надзвичайних ситуацій вирішила поставити додаткові стовпці і попереджувальні таблички на водоспаді, а освітян зобов’язали провести додаткові інструктажі з техніки безпеки.

Заповідник «Сколівські Бескиди», на території якого розташований водоспад, перебуває в підпорядкуванні державного агентства лісового господарства. Там вважають, що заходи безпеки на водоспаді є достатні, а трагедія трапилася через необережність школяра і недогляд тих, хто його супроводжував.

Встановлено 7 вертикальних стовпчиків, через які натягнуто тросове загородження і написано «стоп», тобто за нього переходити заборонено. Якимось чином цей хлопець опинився у небезпечній зоні, як саме – я не можу вам сказати. У тому місці, де він стояв, це металеве загородження є, воно в нормальному стані і міцне», - стверджує заступник директора державного агенства лісового господарства Василь Бандерич. 

Читайте також: У Затурцях хлопчик втопився, коли хотів дістати взуття, яке впало у воду.

Telegram Channel