Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Кадри «голої» фотосесії з українками в Дубаї виставили на аукціон

4 квітня правоохоронні органи Об'єднаних Арабських Еміратів затримали групу дівчат, які голими фотографувалися на відкритому балконі

Фото УП.

Кадри «голої» фотосесії з українками в Дубаї виставили на аукціон

Фінансист Віталій Гречин виставив на аукціон відверте відео з дівчатами, які брали участь у скандальній оголеній фотосесії на балконі готелю в Дубаї

Чоловік вирішив продати права на 26-секундний відеоролик «тому, хто більше заплатить», пише «Газета по-українськи».

«Ці кадри ніколи не публікувалися, тому їх бачив тільки поточний власник. Тепер ролик належатиме винятково переможцю аукціону, який зможе використовувати його, поширювати або продавати на свій розсуд», - ідеться в коментарі до аукціону.

Тепер ролик належатиме винятково переможцю аукціону, який зможе використовувати його, поширювати або продавати на свій розсуд.

Нагадаємо, 4 квітня правоохоронні органи Об'єднаних Арабських Еміратів затримали групу дівчат, які голими фотографувалися на відкритому балконі готелю в елітному районі Дубаї Марина. Про скандал стало відомо після того, як очевидці із сусіднього хмарочоса виклали в соцмережі відповідне відео. Пізніше стало відомо, що серед дівчат, які влаштували оголену фотосесію, були громадянки України.

Читайте також у нас: У волинського митника вилучили понад 700 тисяч доларів, які той віз на хабар до Києва.

 

 

Telegram Channel