Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Помер відомий рівнянин, який воював на Сході України

Військовому було 58 років.

Фото: azov.org.ua.

Помер відомий рівнянин, який воював на Сході України

Олександр Павлюк родом із Рокитного Рівненської області, восени 2014 року вступив в полк «Азов»

5 червня помер заступник командира полку спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України Олександр Павлюк. Про це поінформував сайт підрозділу, передає видання «Гордон».

«Уранці 5 червня раптово помер заступник командира полку «Азов» із тилу Олександр Павлюк із позивним Чак.

58-річний старший лейтенант відповідав за матеріально-технічне забезпечення наших воїнів. Він був справжнім другом для кожного – умів згуртовувати людей і знаходив компроміси в будь-яких ситуаціях», – ідеться в повідомленні.

58-річний старший лейтенант відповідав за матеріально-технічне забезпечення наших воїнів. Він був справжнім другом для кожного – умів згуртовувати людей і знаходив компроміси в будь-яких ситуаціях», – ідеться в повідомленні. Причини смерті військовослужбовця в «Азові» не розкрили.

Павлюк родом із Рокитного Рівненської області, в «Азов» вступив восени 2014 року. За час служби здобув низку нагород, зокрема орден Данила Галицького.

Читайте також: Доба в зоні ООС: військовий ЗСУ підірвався на невідомому пристрої

«Азов» заснували 5 травня 2014 року як батальйон, 17 вересня того самого року реогранізували і на його базі створили однойменний полк. Зараз полк «Азов» перебуває у структурі Нацгвардії Міністерства внутрішніх справ України.

Telegram Channel