Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцький замок запрошує на фестиваль

Свято буде цікавим!

Фото з фейсбук-сторінки: Європейський weekend в Замку Любарта.

Луцький замок запрошує на фестиваль

Європейський weekend в Замку Любарта пройде 12– 13 червня

Упродовж двох днів у луцькому замку для лучан організують музичні конкурси, перегляд кіно, майстер-класи, розваги для дітей, фуд-корти зі стравами європейської кухні, шоу-програми, змагання зі змішаних єдиноборств. Зокрема, один з головних поєдинків вечора «Lubart’s Warriors IV» у якому Мельничук Тарас - боєць Клубу «PRIDE», переможець рейтингових турнірів серії «PRIDE» та «WEST FIGHT» Real Fight Promotion проведе бій з чемпіоном Туреччини зі змішаних єдиноборств ММА та греко-римської боротьби, титулованим та досвідченим спортсменом MUHAMMED SADIK KESKIN.

Зокрема, Мельничук Тарас - боєць Клубу «PRIDE», переможець рейтингових турнірів серії «PRIDE» та «WEST FIGHT» Real Fight Promotion проведе бій з чемпіоном Туреччини зі змішаних єдиноборств ММА та греко-римської боротьби, титулованим та досвідченим спортсменом MUHAMMED SADIK KESKIN.

Фестиваль «Європейський Weekend» відбудеться за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та за всебічного сприяння Волинської обласної ради в рамках Днів Європи в Україні.

Читайте такожНе будьте байдужими: маленька волинянка пережила три операції, потрібна ще одна

Реклама Google

 

 

Джерело: Європейський weekend в Замку Любарта
Telegram Channel