Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Письменниця з Рівного йде пішки до Одеси (Фото)

Авторка хоче написати книгу на основі вражень від подорожі.

Фото Суспільне.

Письменниця з Рівного йде пішки до Одеси (Фото)

Рівненська авторка детективів Ксенія Циганчук вирушила у піший похід до Одеси

У подорож іде з подругою, яку «вживу» побачила напередодні. В середньому за день жінки планують долати близько 40 кілометрі, повідомляє Суспільне.

Авторка детективів з Рівного Ксенія Циганчук подорож до Одеси анонсувала на своїй сторінці у Fаcebook. Разом з подругою Наталією Шнурик планують побачити цікаве, поспілкуватися з різними людьми, вивчити країну. Опісля — написати книгу про досвід подорожування пішки.

Ідея подорожі з'явилася у серпні минулого року, втім до вересня їй не вдалося знайти собі компанію.

«Рік минув від задуму до втілення. Спершу хотіла йти сама, але всі друзі відмовляли. Я почала шукати подорожніх за допомогою соцмереж. Знайшла людину, і ми вирішили відкласти це до червня, коли вже тепло та комфортно», – розповідає письменниця.

Перший пункт призначення – Острог, потому Ізяслав, Старокостянтинів, Вінниця.

Читайте також: Звільнився заступник міського голови Рівного.

За день жінки планують долати близько 40 кілометрів, тож багато речей у подорож не брати. Спальники, намет та весь зайвий вантаж залишили вдома. Шукатимуть, де переночувати у найближчих населених пунктах.

Перший пункт призначення – Острог, потому Ізяслав, Старокостянтинів, Вінниця. За результатами подорожі Ксенія планує написати книгу.

«Зараз я пишу лише детективи. Це буде перша моя нехудожня книга про Україну, про те, що ми побачимо та людей, як вони бачать світ, їх побут та життя», – каже письменниця.

Telegram Channel