Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську міркують, які податки встановити на землю та на нерухомість

Ставки податків обговорять на громадських слуханнях.

Фото pixabay.com.

У Нововолинську міркують, які податки встановити на землю та на нерухомість

У міській раді працюють над проєктом рішення про податки

Заступник міського голови Олександр Громик провів нараду з приводу встановлення податкової ставки зі сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у Нововолинській міській територіальній громаді, інформує Нововолинська міська рада.

Разом з начальницею Управління економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Тетяною Корнійчук та представником Нововолинської державної податкової інспекції Нововолинського управління ГУ ДФС у Волинській області вивчали кількість фізичних та юридичних осіб-платників податку, які зареєстровані у Нововолинській громаді та об’єкти оподаткування – житлову та нежитлову нерухомість.

На нараді проаналізували вплив підняття ставки оподаткування на матеріальне становище жителів громади.

На нараді проаналізували вплив підняття ставки оподаткування на матеріальне становище жителів громади. Обговорили лист антимонопольного комітету, відповідно до якого не можна встановлювати окремі ставки на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, для села та міста.

Наступний етап роботи над проєктами рішень – громадські слухання. Вони відбудуться 7 червня о 16:00 у приміщенні Нововолинської міської ради (зал засідань І поверх) за адресою: м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27.

Читайте також: Коли пройдуть свята останнього дзвоника у Нововолинській громаді (Розклад)

Мешканці громади матимуть можливість внести пропозиції та висловити зауваження з двох питань: про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік; про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2022 рік. На липневій сесії депутати Нововолинської міської ради розглянуть ці проєкти рішень.

Telegram Channel