Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Після перегляду теленовин пенсіонерка подумала, що наступають москалі й сховалася у криниці

Немає слів...

Фото Золотоноша City

Після перегляду теленовин пенсіонерка подумала, що наступають москалі й сховалася у криниці

На жаль, жінка зазнала важких травм

У селі Вознесенське, що на Золотоніщині, 62-річна жінка потрапила до недіючої криниці. Повідомлення про нещастя до рятувальників Золотоніської 8 ДПРЧ надійшло 2 червня, близько 18 години. З’ясувалося, що вона забралася туди з власної волі.

У селі Вознесенське Золотоніського району Черкаської області 62-річна жінка вирішила сховатися у 20-метровій криниці після того, як надивилася жахливих новин.

Про це повідомляє місцеве видання Золотоноша City.

Повідомлення про інцидент до рятувальників Золотоніської, 8 Державно пожежної-рятувальної частини надійшло 2 червня, близько 18:00. Вони виявили пенсіонерку живою і при тямі та відразу викликали бригаду медиків. Діставати жінку з криниці допомагали сусіди. За їх словами, сільчанка пробула у криниці понад добу.

Очевидно, приводом для свідомої хованки стали телевізійні новини, після яких пенсіонерка зробила висновок про військовий напад загарбників. Вона зібрала у сумку нехитрий пожиток: подушку, деякі речі, ще й печива прихопила.

«Очевидно, приводом для свідомої хованки стали телевізійні новини, після яких пенсіонерка зробила висновок про військовий напад загарбників. Вона зібрала у сумку нехитрий пожиток: подушку, деякі речі, ще й печива прихопила», - повідомляє Золотоноша City.

Рятувальники дістали жінку та передали бригаді швидкої допомоги. За інформацією медиків, у жінки виявили перелом лівого стегна та правої гомілки. З цими травмами пенсіонерку транспортували до Золотоніської багатопрофільної лікарні.

Читайте також: У Тернополі жінка намагалася задушити чотирирічну доньку.

Telegram Channel