Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Коли йдеться про наші інтереси у світі, ми – одна національна збірна, а не опоненти»

«Сам особисто робив все можливе, щоб сприяти організації візиту на вищому рівні, бо це вкрай потрібно для зміцнення стратегічного партнерства між нашими країнами».

Фото ЄС.

«Коли йдеться про наші інтереси у світі, ми – одна національна збірна, а не опоненти»

Порошенко привітав телефонну розмову Києва та Вашингтона

Гарною новиною назвав телефонну розмову Володимира Зеленського з Джозефом Байденом п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

Реклама Google

«Важливо, що перед американсько-російським самітом у Женеві Білий дім підтвердив Києву тверду і незламну підтримку. Формально принцип «нічого про Україну без України» — дотримано. І ще одна позитивна новина — анонс довгоочікуваного візиту Зеленського до Білого дому у липні», – пише Порошенко у Facebook.

 

Яким би не було наше ставлення до влади, «Європейська Солідарність» як проукраїнська демократична опозиція готова діяти єдиним фронтом у питаннях, що стосуються європейської та євроатлантичної інтеграції.

 «Яким би не було наше ставлення до влади, «Європейська Солідарність» як проукраїнська демократична опозиція готова діяти єдиним фронтом у питаннях, що стосуються європейської та євроатлантичної інтеграції, міжнародної коаліції на підтримку України, безпеки та відсічі російській агресії. Це — наш принциповий підхід», – вкотре наголошує Петро Порошенко.

Читайте також у нас: «Європейська Солідарність» презентувала унікальну «ЄС платформу» для онлайн-комунікацій.

«Тому і сам особисто робив все можливе, щоб сприяти організації візиту на вищому рівні, бо це вкрай потрібно для зміцнення стратегічного партнерства між нашими країнами. Про це ж минулого тижня говорив з американськими сенаторами», – нагадав лідер «Європейської Солідарності».

«Бажаю успіху владі. Коли йдеться про наші інтереси у світі, ми одна національна збірна, а не політичні опоненти», – резюмує п’ятий Президент.

Telegram Channel