Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Ненавиджу цих тварюк»: блогерка назвала українських військових нахлібниками (Відео)

Інстаграм-блогерка принизила українських захисників.

Скріншот з відео.

«Ненавиджу цих тварюк»: блогерка назвала українських військових нахлібниками (Відео)

Проте вже за декілька годин «увімкнула задню»

Мешканка Чугуєва, майстер з нарощування вій, поділилася зі своїми підписниками у Instagram думкою про українських військовослужбовців, які «невідомо з ким воюють» і ходять містом «смердючими, брудними, обриганими, бухими чи обдовбаними», - повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на «Україна в шоці».

Її обурює, що на цих «нахлібників та наркоманів, які не хочуть працювати» вираховують з зарплат її, її мами та пенсіонерів.

Дівчина з пухкими губами заявила:

Це позорище… Де цей військовослужбовець якого можна поважати за щось?! Його кудись відправили, він там полежав у тіньочку, ногою протіліпав, і він вважається героєм. Да який ти на х*р герой?

Реклама Google

Завершила своє емоційне відео пані такими словами:

Ненавиджу цих тварюк. Просто ненавиджу.

А ще її обурює, що на цих «нахлібників та наркоманів, які не хочуть працювати» вираховують з зарплат її, її мами та пенсіонерів.

Вже за декілька годин після публікації її відео, чугуєвчанка Ковальова (з назви її сторінки) вибачилася перед армією України і зазначила, що її відео стосувалося жінки, яка «погано з нею вчинила».

Також наразі її обліковий запис у Instagram перебуває у статусі приватного.

Читайте також: «Та всрал*сь мені... я не буду дружити з тим, хто розмовляє українською»: блогерка потрапила в скандал (Відео 18+).

Відео дивіться тут.

Telegram Channel