Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дональд Трамп одягнув штани ...задом наперед?

Під певним ракурсом дійсно здається, що ширінки немає.

фото зі сайту world.segodnya.ua.

Дональд Трамп одягнув штани ...задом наперед?

Над експрезидентом США знову сміються

Хоча екс-президент США Дональд Трамп ще в січні полишив Овальний кабінет, він регулярно продовжує з'являтися в американській пресі і привертає до себе увагу телебачення, пише Сегодня.ua.

Цього разу колишній глава держави осоромився на з'їзді Республіканської партії, який пройшов 3 червня в місті Грінвіл у Північній Кароліні.

Щоправда, зараз в центрі загальної уваги опинилися не його слова, а його штани – американські ЗМІ дійшли висновку, що 74-річний експрезидент надів цей елемент одягу задом наперед.

Під певним ракурсом дійсно здається, що ширінки немає. 

В центрі загальної уваги опинилися не його слова, а його штани – американські ЗМІ дійшли висновку, що 74-річний експрезидент надів цей елемент одягу задом наперед.

«Бідний Майк Пенс тепер не знає, з якого боку цілувати. Це дуже заплутана історія. Інтернет провів розслідування, хоча, як правило, тим, хто знаходиться так близько до пахової зони Трампа, платять 130 тис. доларів», – жартує в своєму телешоу Jimmy Kimmel Live! комедіант Джиммі Кіммел.

«Він немов надів поясну сумку під штани. Він ніби врізався в щось, і в його штанях спрацювала подушка безпеки», – додав Джиммі Феллон у своєму The Tonight Show.

«Або у нього один кравець із лялькою Кеном, або він витрачає стільки часу на спорожнення кишечника, що йому просто подобається, коли на тому є місці блискавка», – іронізує в The Late Show Стівен Колберт.

Читайте такожЛучанка потрапила на обкладинку модного французького журналу

І хоча ця тема стала настільки популярною, що в Twitter навіть з'явився хештег #TrumpPants, деякі ЗМІ вивчили інші фото та відео з конвенту республіканців і дійшли висновку, що Трамп все ж носив свої штані правильно.

Telegram Channel