Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ховався від вахтера: відомі нові деталі загибелі студента у Рівному

18-річний мешканець гуртожитку хотів перелізти із кімнати на димовий комин.

Фото Суспільного.

Ховався від вахтера: відомі нові деталі загибелі студента у Рівному

У гуртожитку Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, де це сталося, коментувати випадок відмовились

18-річний хлопець, який впав з висоти третього поверху й загинув, ховався за вікном від вахтера. Про це повідомила Суспільному речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

18-річний Дмитро мешкав в одній з кімнат гуртожитку Рівненського кооперативного коледжу, що на вулиці Соборній. Він загинув уночі 7 червня. 8 червня двері у кімнату, з невідомих журналістам причин, були відчинені.

Сусідка по поверху Владислава розповіла, що того вечора Дмитро був в іншій кімнаті, у друзів. Двері до кімнати парубків журналістам ніхто не відчинив.

«Я повністю всього не знаю, бо я спала, і на наступний день це дізналася. Хороший хлопець був», – каже сусідка.

Напередодні хлопці, які були того вечора з Дмитром, спілкувалися зі слідчими та розповіли їм, що сталося тієї ночі.

Хотів перелізти із кімнати на димовий комин, зачепившись за металеві поручні, однак металевий поручень відірвався і дитина впала. 

Читайте також: Шахрай знову обдурив волинянина

«18-річний мешканець гуртожитку хотів перелізти із кімнати на димовий комин, зачепившись за металеві поручні, однак металевий поручень відірвався і дитина впала. Зі слів хлопців, які перебували з ним у кімнаті, вони голосно слухали музику і в цей час почала стукати у двері вахтер, і він таким чином хотів сховатися», – коментує речниця поліції області Марія Юстицька.

Telegram Channel