Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На львівській трасі загинув захисник України (Фото 18+)

Волинь-нова

На львівській трасі загинув захисник України (Фото 18+)

Водій Volkswagen на смерть збив військового на Львівщині

На трасі Львів – Самбір – Ужгород водій автівки Volkswagen Jetta збив 49-річного військовослужбовця. Чоловік отримав важкі травми й загинув на місці події.

Як повідомили у Нацполіції Львівської області, аварія трапилась поблизу міста Новий Калинів у Самбірському районі. 

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Фольксваген Джета», житель Львівського району віком 49 років, скоїв наїзд на пішохода, свого ровесника, мешканця Самбірщини. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

 Водій автомобіля «Фольксваген Джета», житель Львівського району віком 49 років, скоїв наїзд на пішохода, свого ровесника, мешканця Самбірщини. 

За інформацією LMN, загиблим виявився військовослужбовець 12-ї окремої бригади армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка, яка базується у Новому Калинові.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Читати також: У ДТП на Волині постраждали батько і син

Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування. Вони намагаються встановити усі причини та обставини аварії.

Джерело: УНІАН
Telegram Channel