Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Володимир-Волинському районі поставлять більше 20 вітряків

Інвестори ще роздумують,  де саме розмістити 2 з них.

Фото bug.org.ua.

У Володимир-Волинському районі поставлять більше 20 вітряків

На сьогодні є домовленість з 11 власниками паїв, які віддали 36,4 соток у комунальну власність для облаштування цих вітрових станцій

На території сіл громади Володимира з’явиться невдовзі 22 вітряки. Інвестору залишилося знайти земельні ділянки для ще кількох вітрових станцій. Після цього схему розміщення їх повинні погодити в області. Далі перейдуть до будівництва та монтажних робіт.

Підприємство вже зареєстроване у селі Суходоли, зауважив міський голова Володимира Ігор Пальонка під час брифінгу 8-го червня, передає видання «Буг».

Реклама Google

І дійсно, підприємство під назвою ТОВ «Суходоли ВЕС» з виробництва електроенергії зареєстроване майже два роки тому. Після погодження схеми справи підуть значно швидше, розповів мер. Наразі розробляється схема планування території району в межах колишньої Зарічанської ОТГ, у яку внесуть 22 вітряки, сказав Пальонка.

Наразі розробляється схема планування території району в межах колишньої Зарічанської ОТГ, у яку внесуть 22 вітряки, сказав Пальонка.

«Ця схема ще не затверджена обласною владою, оскільки інвестори ще роздумують,  де саме розмістити 2 вітряки. Поки що не змогли домовитися про виділення земельних ділянок і тепер їх намагаються пересунути.

Читайте також: У Луцьку пройде відбірковий турнір на Олімпійські ігри

На даний час більше року на території колишнього господарського двору в Ласкові стоїть тимчасова щогла, яка міряє потоки та пориви вітру. На сьогодні є домовленість з 11 власниками паїв, які віддали 36,4 соток у комунальну власність для облаштування цих вітрових станцій», – сказав Пальонка.

Telegram Channel