Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українця в Польщі можуть засудити на 10 років

Зніс поліціянта і тікав з його пістолетом.

Фото yavp.pl.

Українця в Польщі можуть засудити на 10 років

Громадянину України загрожує до 10 років в'язниці в Польщі за скоєне в Кракові та Малопольському воєводстві

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на krakow.tvp.pl, чоловіка намагалися затримати в населеному пункту Меженцице (Сілезьке воєводство) за підозрою в скоєні ним крадіжок на території Малопольського воєводства.

Поліцейські пробували заблокувати дорогу для автомобіля, яким керував громадянин України. Попри це, той все одно вирішив утікати, і тоді один із правоохоронців вибив дверне скло, намагаючись висмикнути ключі з системи запалювання. Однак в цей момент підозрюваний різко рушив з місця, внаслідок чого пістолет з повним магазином набоїв випав з руки поліцейського у салон автомобіля. При цьому сам правоохоронець від різкого маневру авто отримав тілесні ушкодження.

Підозрюваний різко рушив з місця, внаслідок чого пістолет з повним магазином набоїв випав з руки поліцейського у салон автомобіля.

Реклама Google

За громадянином України почалася погоня, яка завершилася аж на кордоні населених пунктів Домброва Гурнича та Славкув. Там поліцейським вдалося остаточно заблокувати дорогу. Водія затримали, а в салоні знайшли й пістолет поліцейського. Громадянина України, окрім крадіжок, звинуватили ще в нападі на правоохоронця. Тепер йому загалом може загрожувати до 10 років в'язниці.

Читайте також: У Польщі в смертельній аварії загинула українка (Фото)

Джерело: Yavp.pl з
Telegram Channel