Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Вона вирвала йому п'ять зубів»: чоловік катався на квадроциклі у лісі та мало не залишився без голови (Фото)

На щастя, керманич у нормі.

Фото ria.com.

«Вона вирвала йому п'ять зубів»: чоловік катався на квадроциклі у лісі та мало не залишився без голови (Фото)

Хтось натягнув металеві дроти між деревами

У Росії у Підмосков'ї чоловік катався з племінницею на квадроциклі в лісі та мало не позбувся голови через натягнутий залізний дріт між деревами. В результаті у нього рвані рани обличчя, перелом щелепи та мінус п'ять зубів.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

«Вона вперлася у корпус квадроцикла, зрикошетила чоловікові прямо в обличчя, зірвала шолом, порізала щоку та вирвала п'ять зубів.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері 5 червня. Росіянин разом з 13-річною племінницею катався на квадроциклі неподалік від підмосковного селища Пласкініно.

Чоловік часто там катається та добре знає місцевість, проте це йому не допомогло, тому що хтось натягнув між деревами металеві волосіні.

Реклама Google

«Спершу квадроцикл зачепив тільки одну з них, але вона була натягнута занадто низько та порвалася. А ось другу волосінь Олексій не помітив – вона вперлася у корпус квадроцикла, зрикошетила чоловікові прямо в обличчя, зірвала шолом, порізала щоку та вирвала п'ять зубів. У лікарні Олексію повідомили, що у нього до того ж ще й зламана щелепа», – йдеться в повідомленні.

«Наступного дня чоловік вирішив повернутися у ліс, щоб підібрати шолом та знайшов ще чотири розтяжки. За даним фактом він написав заяву в поліцію та збирається звернутися до прокуратури.

Читайте також: На Рівненщині знайшли безвісти зниклого хлопчика, якого шукали з допомогою квадрокоптера.

 

 

 

Telegram Channel