Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинський кролик-мольфар напророкував італійцям перемогу над турками у матчі-відкритті Євро-2020 (Відео)

Подивимося, подивимося...

Фото volyn.com.ua

Волинський кролик-мольфар напророкував італійцям перемогу над турками у матчі-відкритті Євро-2020 (Відео)

Водночас, куцохвостий прогнозист застеріг: на легку прогулянку «Скуадра Адзурра» хай не сподівається...

Сьогодні, 11 червня, нарешті стартує Чемпіонат Європи з футболу, який мав відбутися ще торік!

В матчі-відкритті турніру на знаменитому «Стадіо Олімпіко» у Римі зійдуться команди з квартету А – збірні Туреччини та Італії.

 На думку букмекерів, однозначними фаворитами зустрічі є «Скуадра Адзурра». Воно й не дивно – йдеться таки про чотириразових чемпіонів світу! Різні букмекерські контори приймають ставки на перемогу італійців із коефіцінтами близькими до 1.5 (ставиш сотню «євриків» – маєш шанс виграти 150). На нічию коефіцієнти близькі до 4.0. А на перемогу турків – до 8.0 (за поставлену на турків сотню – у випадку їхньої сенсаційної перемоги – можна одержати усі 800 грошових одиниць!).

Проте давно відомо: аж надто довіряти букмекерам не варто – вони вже безліч разів помилялися! Інша справа – редакційний кріль газети «Волинь»!

Проте давно відомо: аж надто довіряти букмекерам не варто – вони вже безліч разів помилялися! Інша справа – редакційний кріль газети «Волинь»! Він ще дуже юний, проте походить з древнього роду кролів-мольфарів (принаймні, так нас запевняли в зоомагазині!), які впродовж століть допомагали предкам сучасних волинян зазирати у майбутнє...

Так от, нашорошивши свої вушка-антени і вловивши ними найтонші порухи футбольного вітру, волинський куцохвіст під час нашого експерименту... впевнено підскочив до мисочки з італійським прапором! Щоправда, перед тим як полишити імпровізоване футбольне поле, про всяк випадок зазирнув і до «нічийної» посудини. Після чого видав остаточний вердикт: італійці – таки беззаперечні фаворити поєдинку! Водночас, пухнастий закликав пам'ятати: «Скуадра Адзурра» має задавнену хвроробу вкрай невпевнено стартувати на великих футбольних турнірах. Також кролик нагадав: італійці аж чотири рази вигравали чемпіонати світу (1934, 1938, 1982 та 2006 роки) – натомість на континентальних першостях тріумфували лише раз (далекого 1968 року). Тож, на думку нашого редакційного кухохвоста, турки під орудою Шенола Гюнеша таки поборюкаються й створять команді Роберто Манчіні певні проблеми – ймовірно, навіть зможуть разок забити. Проте в підсумку таки програють титулованому супернику...

Істинність прогнозу редакційного вуханя ми зможемо почати перевіряти вже за кілька годин: поєдинок Туреччина – Італія розпочнеться о 22.00 за київським часом! 

Читайте також: «Героям слава!»: співробітники Посольства США в Україні скрутили велику дулю Кремлю та УЄФА – вбралися у вже легендарні футболки нашої збірної (Фото).

Telegram Channel