Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
15-річна дівчина застрелила друга після ЗНО: з'явилося відео з місця загибелі школяра

Тривають слідчі дії.

Фото clutch.net.ua.

15-річна дівчина застрелила друга після ЗНО: з'явилося відео з місця загибелі школяра

Начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов поширив відео з місця загибелі 16-річного школяра, якого застрелила товаришка у місті Буча

Він наголосив, що жодні жарти зі зброєю не завершуються хепі-ендом, передає plus.obozrevatel.com.

Гвинтівка заряджена? – Ні! А далі – постріл, а далі – смерть...

Ветеран АТО, який ліквідував ''міністра ЛНР'', розповів, як його здали свої і про тортури в полонКадри він опублікував на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, 11 червня. Відео, ймовірно, є частиною проведення слідчих дій (щоб подивитися, доскрольте до кінця).

На ньому, ймовірно, підозрювана розповідає деталі інциденту. Зазначимо, що він трапився на території приватного маєтку одного із друзів. Там школярі відпочивали після складання ЗНО та фотографувалися зі зброєю.

Як написав Нєбитов, перед трагедією у розмові між собою школярі з'ясовували, чи була гвинтівка зарядженою.

«Гвинтівка заряджена? – Ні! А далі – постріл, а далі – смерть... Трагічна загибель юнака з Бучі змусила багатьох усвідомити, що жодні жарти зі зброєю хепі-ендом не закінчуються. І той факт, що гвинтівку тримала 15-річна, і те, що хлопець загинув на місці від єдиного пострілу з пневмозброї, лише додають драматизму цьому інциденту», – написав він.

Нєбитов додав: не важливо, яка це зброя – вогнепальна, травматична чи холодна, вона завжди небезпечна.

«Тож, нехай ці кадри стануть застереженням для власників зброї, а особливо тих, у кого є діти. Висловлюю співчуття рідним та близьким загиблого і сподіваюсь, подібне більше не трапиться», – сказано у повідомленні.

Читайте також: Відомо, хто встромив ножа в спину 21-річному хлопцеві у Луцьку.

Telegram Channel