Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Святослав Вакарчук розійшовся з Лялею Фонарьовою, з якою мав стосунки 20 років

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова певний час приховували свої стосунки.

Фото Радіо Максимум.

Святослав Вакарчук розійшовся з Лялею Фонарьовою, з якою мав стосунки 20 років

Особисте життя Святослав Вакарчук завжди тримав у секреті

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук повідомив, що розійшовся з коханою – стилістом  Лялею Фонарьовою, з якою був у стосунках понад 20 років. 

Про це артист написав на своїй сторінці у фейсбуці. 

«Пишу, перш за все, для того, щоб убезпечити свою родину, близьких та друзів від зайвих запитань та незручностей. Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою», – зазначив він.

Святослав Вакарчук написав, що вони з Лялею  завжди були, є і будуть близькими людьми.

«Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом. За любов, за мудрість, за опору. Вдячний за нашу доньку Діану. Вдячний за все», – додав співак. 

Цим вичерпним постом я повідомив все, що вважав вартим уваги. З поваги до мого та Ляліного особистого простору, просив би утриматись всіх від додаткових запитань та дискусій з цього приводу. 

«Життя продовжується. Сподіваюсь, що воно подарує кожному з нас достатньо щасливих моменті. Цим вичерпним постом я повідомив все, що вважав вартим уваги. З поваги до мого та Ляліного особистого простору, просив би утриматись всіх від додаткових запитань та дискусій з цього приводу. Сподіваюсь на ваше розуміння і такт», – акцентував артист. 

Читайте також: На кого ставить волинський кріль-мольфар у матчі Вельс – Швейцарія (Відео)

Джерело: Фейсбук.
Telegram Channel