Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
14-річну дівчинку побив батько її подруги: подробиці інциденту на Рівненщині

Тривають слідчі дії.

Фото rivne1.tv.

14-річну дівчинку побив батько її подруги: подробиці інциденту на Рівненщині

До поліції вчора, 11 червня, близько 21:20 надійшло повідомлення від 55-річної жительки села Велика Омеляна про те, що односелець наніс тілесні ушкодження її дитині

Поліцейські на місці події встановили, що неподалік дитячого майданчика між 14-річною та 11-річною місцевими жительками виник словесний конфлікт, під час якого діти нецензурно ображали одна одну. Надалі молодша пішла додому та розказала про сварку батькові. Нетверезий 35-річний чоловік розлютився та пішов з’ясувати стосунки із неповнолітньою. Він схопив її за волосся, після чого повалив на землю та завдав кілька ударів ногами в область живота та голови. Свідками події стали діти, які гуляли поруч. Один із них зателефонував матері потерпілої і повідомив про інцидент. 

Зловмисник пояснив, що свої дії не контролював, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Медики «швидкої» доставили неповнолітню до лікарні та попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні забої та осаднення тіла. Після надання допомоги потерпілу відпустили додому.

Зловмисник свою вину визнає. Він пояснив, що свої дії не контролював, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом умисного легкого тілесного ушкодження дізнавачі відділення поліції №1 Рівненського районного управління розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Крики по телефону почула подружка: чоловік посеред вулиці намагався зґвалтувати 13-річну школярку.

Telegram Channel